Пасхальне послання Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія архіпастирям, пастирям, чернецтву і всім вірним чадам Української Православної Церкви

Розміщено на Кві 8, 2018 в Новини | Коментарі (0)

Христос Воскрес!

Цими священними словами поздоровляю усіх Вас, боголюбиві Архипастирі і Пастирі, благочестиві іноки та інокині, дорогі брати і сестри, з найбільшим нашим християнським празником славного Воскресіння Господа Бога і Спасителя нашого Іісуса Христа.

Звершивши спасительний подвиг на землі, Спаситель світу, Господь наш Іісус Христос, через вольну смерть на Хресті, як Істинна Людина, душею Своєю зійшов у пекло, щоб подарувати радість спасіння тим, хто уже завершив своє земне мандрування і томився в холодній темряві аду, хто, страждаючи, чекав того благословенного дня, коли у світ прийде спасіння. І цей великий День настав.

Далі…

Любіть Бога, живіть з Христом і тоді у вас все буде гаразд! — Пасхальне вітання Предстоятеля УПЦ (відео).

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій вітає віруючих зі святом Світлого Христового Воскресіння. Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ публікує звернення Предстоятеля Української Православної Церкви напередодні Великодня.

Христос Воскрес!

Цими священними і вічноживими словами поздоровляю усіх вас, дорогі брати і сестри, з світлим празником Воскресіння Господа Бога і Спасителя нашого Іісуса Христа!

Свята Церква свято Воскресіння Христового називає празником із празників і торжеством із торжеств.

Святі отці говорять, що якщо ми зберемо усі християнські свята і порівняємо їх з празником Воскресіння Христового, то Воскресіння Христове буде вищим над усіма. Тому, що Воскресіння Христове — це свято перемоги життя над смертю.

Далі…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів