Вознесіння Господа і Бога Нашого Іісуса Христа.

Розміщено на Тра 19, 2018 в Новини | Коментарі (0)

17 травня 2018 року, у день свята Вознесіння Господнього,  настоятель Свято-Параскевського храму м. Нетішина протоієрей Роман Тишкун звершив Божественну літургію у співслужінні храмового духовенства.


Святкування Вознесіння Господнього відбувається в сороковий день після Воскресіння Христового. Цей день завжди припадає на четвер 6-ї седмиці після Пасхи. Вознісшись на небо і сівши праворуч Отця Небесного, Христос Спаситель не залишив, не покинув землю Своєю присутністю. Він вознісся від нас, став невидимим тілесними очима серед віруючих у Нього, але Він не покидає тих, хто Його любить. Через Своє Вознесіння Господь став ще ближче до людства, до віруючих в Нього, бо Він нині перебуває на землі не тільки всюдисущим Своїм Божеством, але і прославленим Тілом у великому і пренебесному таїнстві Святої Євхаристії (Тіла і Крові Його), причасниками якого бувають усі вірні.


За святковим богослужінням Вознесіння Господнього біля сотні віруючих приступили до Таїнства Причастя. По закінченні богослужіння відбувся святковий молебінь після чого, Його Високопреподобіє, митрофорний протоієрей Роман Тишкун привітав прихожан зі святом.

На закінчення митрофорний протоієрей Василій Тишкун  помазав вірних святим єлеєм.

Світлини…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів