Різдво Господа і Бога і Спаса нашого Іісуса Христа.

Розміщено на Січ 7, 2019 в Новини | Коментарі (0)

rozhdestvo-hristovo-2

7 січня, в день Різдва Христового, в храмі святої великомучениці Параскеви міста Нетішина служилась Божественна Літургія. Настоятелю храму, митрофорному протоієрею Роман Тишкуну співслужили священики приходу.

Після читання Євангелії священик зачитав Різдвяне послання Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва за мир в Україні.

На свято Різдва Христового причастилось більше сотні віруючих християн.

Наприкінці Літургії перед іконою Різдва відбувся святковий молебень, після чого настоятель протоієрей Роман Тишкун привітав усіх присутніх зі святом Різдва Христового та благословив усіх.

Також, особливо з Днем народження вітав отець Роман тих, хто народився у цей світлоносний празник – Різдва Христового. Серед іменників донька настоятеля Марія, якій сьогодні виповнилося 8 років. Свою доньку та дружину священик привітав добрим словом та подарував їм квіти.

По завершенні богослужіння настоятеля протоієрея Романа та кліриків церкви, привітали з Різдвом Христовим і проспівали святкові колядки.

За традицією у період різдвяних свят, що триватиме дванадцять днів і має назву святки, віруючі сповіщають усім про пришестя в світ Сина Божого особливими піснеспівами – колядками.

Світлини…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів