Престольне свято храму святої великомучениці Параскеви міста Нетішина 2019.

Розміщено на Лис 11, 2019 в Новини | Коментарі (0)

9 та 10 листопада в Свято-Параскевському храмі нашого міста  відбулися урочисті богослужіння з нагоди престольного свята на честь святої великомучениці Параскеви.

9 листопада, напередодні свята, було відслужено святкову всенічну з читанням акафіста перед іконою великомучениці Параскеви з часточкою її святих мощей (благословіння Предстоятеля УПЦ блаженнішого митрополита Володимира (+2014) в дар для нашого храму).а в день свята – Водосвятний молебень та Божественну літургію.

10 листопада день Престольного свята святої великомучениці Параскеви молитовно розпочався з Водосвятного молебеня та Божественної літургії. Таїнство Євхаристії очолив Преосвященнійший єпископ Шепетівський і Славутський Євсевій в співслужінні вікарія Київської митрополії, Преосвященнішого Віктора єпископа Баришевського.

Після читання Євангелії Владика Віктор звернувся до віруючих з повчальним словом .

Проповідь в день престольного свято парафії на честь великомучениці Параскеви м.Нетішин.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва про мир в Україні.

У цей святковий день більше сотні вірян прийняли Святе Причастя.

На завершення богослужіння відбувся святковий молебень. Владика Євсевій привітав усіх з Престольним святом храму та закликав наслідувати подвиг святої Параскеви у мужньому сповіданні Христової віри у життєвих випробуваннях. Настоятель Свято-Параскевського храму отець Роман подякував Його Преосвященствам єпископу Євсевію та єпископу Віктору за добрі слова та щирі молитви, а також священнослужителям та всім, хто молився в домі Божому.

Многая літа – лунало на завершення святкового богослужіння, духовне піднесення та радість благодатно оросили серця православних, які в цей день в спільній молитві з Архипастирями прославляли святу великомученицю Параскеву – покровительку сім’ї, родини та нашого святого храму.

Світлини…

Престольне свято парафії на честь великомучениці Параскеви м.Нетішин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів