День Незалежності. Молитва за Україну !

Розміщено на Сер 24, 2018 в Новини | Коментарі (0)

Golub miry

24 серпня, у День Незалежності України,  з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, у всіх храмах УПЦ була піднесена сугуба молитва за Україну.

Настоятель Свято-Параскевського храму міста Нетішина митрофорний протоієрей Роман Тишкун очолив Божественну літургію та урочистий молебень за мир у державі та за український народ.
В цей день Церква вшановує пам’ять преподобного Феодора, князя Острозького. Помолитися преподобному та поклонитися святим мощам (часточка мощей знаходиться в нашому храмі) мали змогу всі хто прийшов сьогодні у Свято-Параскевському храмі нашого міста.
Після звершення Подячного молебню за Україну священик привітав усіх присутніх із Днем Незалежності і закликав кожного долучатись до збереження віри та миру у своїх серцях, що є запорукою збереження добробуту на всій українській землі та побажав кожній родині миру і злагоди, міцного здоров’я і твердості у вірі.

«Сьогодні наша Держава переживає вкрай важкі часи, втратилось найцінніше – мирне небо над головою. І знову, як і в усі часи, Українська Православна Церква робить усе можливе для об’єднання розділених гріхом ненависті синів і дочок єдиного українського народу. Її найголовніший інструмент — молитва і любов. Адже справжня любов до Батьківщини розпочинається з любові до Бога та людей. Сьогодні тільки Господь може вказати нам шлях, як вирішити в нашій країні найболючіші суперечності і протистояння»,

Вітальне слово Предстоятеля у 27-му річницю Незалежності України…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів