Казанської ікони Божої Матері.

Розміщено на Лис 4, 2018 в Новини | Коментарі (0)

Заступнице усердная, Мати Господа Вышняго, за всех молиши Сына Твоего Христа Бога нашего, и всем твориши спастися, в державный Твой покров прибегающим. Всех нас заступи, о Госпоже Царице и Владычице, иже в напастех и в скорбех, и в болезнех, обремененных грехи многими, предстоящих и молящихся Тебе умиленною душею и сокрушенным сердцем, пред пречистым Твоим образом со слезами и невозвратно надежду имущих на Тя, избавления всех зол, всем полезная даруй  и вся спаси, Богородице Дево: Ты бо еси Божественный Покров рабом Твоим.

(Тропарь свята).


Милістю Божою 2012 року в Свято-Параскевському храмі, міста Нетішина, прославилась ікона Божої Матері Казанська (про Чудо прославлення читайте тут). Протягом 5-ти років вшанувати Богородицю та преклонитися перед Її чудотворною іконою Казанською, приходили прихожани та паломники з усіх місць України. Про баготочисельні зцілення від різних недугів та допомоги від Діви Марії свідчать срібні та золоті прикраси , які прикрашають образ Богоматері.

4 листопада, в храмі святої вмчц. Параскеви духовенство та віряни прославили Божу Матір. Очолив Божественну літургію настоятель Свято-Параскевського храму митрофорний протоієрей Роман Тишкун з храмовим духовенством.

На молитві всі щиро просили Царицю Небесну перед Її чудотворним образом йменованним Казанська (Нетішинська) про заступництво: від напастей, скорбот і хвороб; про мир у нашій державі Україні та про спасіння наших безсмертних душ.

На закінчення настоятель Свято-Параскевського храму міста Нетішина митрофорний протоієрей Роман Тишкун пригадав обставини дивного чуда, яке сотворила Цариця Небесна для укріплення нашої слабкої віри і зростанні у благодаті Божій та подякував всім присутнім за соборну молитву.

Пресвятая Богородиця, допомагай нам!

Світлини…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів